زمان گذشته ساده (Simple Past Tense) :

به این زمان Preterit نیز می گویند.

ساختار مثبت ،منفی و سوالی کردن زمان گذشته ساده :

برای ساخت این زمان یا شکل گذشته فعل را می نویسیم و یا فعل کمکی did را به همراه فعل اصلی.در زیر مثال هایی را که همراه با افعال باقاعده و نیز بدون قاعده مشاهده می کنید:

Simple-Past-Tense

فعل کمکی did صرف های گوناگونی ندارد (is not conjugated) و برای همه اشخاص چه سوم شخص، چه اول شخص و … همگی به صورت did به کار می رود.

به مثال های زیر با افعال اصلی go و work توجه کنید :

I went to school .

You worked very hard .

She did not go with me .

We did not work yesterday .

Did you go to London ?

Did they work at home ?

یک استثناء برای فعل to be وجود دارد. ما فعل be to را بر خلاف فعل did که صرف نمی شد، صرف می کنیم .

( we were , she/he it , was , you were , I was) علاوه بر این هنگامی که فعل to be را به کار می بریم برای جملات منفی و سوالی از فعل کمکی did استفاده نمی کنیم، و تنها جای فعل و فاعل را با هم عوض می کنیم.

main verb subject نوع جمله
. here Was I, he/she/it +
. in London Were You, we, they +
. there not Was I, he/she/it
. happy not Were You, we, they
? right I, he/she/it Was ؟
? late you, we, they Were ؟

 

چطور می توانیم از زمان گذشته ساده استفاده کنیم ؟

از زمان گذشته ساده برای صحبت درباره ی یک وضعیت، حالت، عمل و یا واقعه ای در گذشته صحبت می کنیم. واقعه میتواند کوتاه مدت یا بلند مدت باشد.

در زیر چند مثال از وقایع کوتاه مدت را مشاهده می کنید:

The car exploded at 9:30 am yesterday.

She went to the door.

We did not hear the telephone. Did you see that car?

در اینجا نیز چند مثال از وقایع بلند مدت را ملاحظه می کنید:

I lived in Bangkok for 10 years.

The Jurassic period lasted about 62 million years.

We did not sing at the concert. Did you watch TV last night?

 

دقت داشته باشید که اصلا مهم نیست که واقعه چند ثانیه بوده و یا چند میلیون سال، مهم این است که تمام شده. در زیر موارد استفاده از زمان گذشته ساده را مشاهده می کنید:

  • واقعه ای که در گذشته اتفاق افتاده. رویدادی که به طور کامل تمام شده.
  • ما زمان و یا مکان رخ دادن واقعه را می دانیم (و یا می گوییم).

نکته: هنگامی که مکان و یا زمان رخداد را بیان می کنیم حتما و حتما باید از زمان گذشته ساده استفاده نماییم و از هیچ زمان دیگری نمی توان استفاده کرد.

به مثال های زیر توجه کنید:

He didn’t like the movie.

I lived in that house when I was young . What did you eat for dinner?

John drove to London on Monday.

Mary did not go to work yesterday.

We were not late. (for the train). Were you angry?

توجه داشته باشید که هنگامی که داستانی را تعریف می کنیم، معمولا زمان گذشته ساده را به کار می بریم البته گاهی اوقات برای بیان یک منظره (معمولا همراه با جزئیات) از زمان گذشته استمراری نیز استفاده می کنیم. ولی در بیشتر موارد زمان گذشته ساده را به کار می گیریم. به تکه داستان زیر توجه کنید:

“ The wind was howling around the hotel [past continuous tense], and the rain was pouring down. The door opened and James Bond entered. He took out his coat, witch was very wet and ordered a drink at the bar. He sat down at the corner of the lounge and quietly drank his… “

البته کاربرد های دیگری نیز از زمان گذشته ساده وجود دارد. به طور مثال در شرط ها از این زمان برای اشاره به آینده استفاده می شود.

[bs-text-listing-2 columns=”3″ title=”مطالب مرتبط فصل هفتم آموزش گرامر” icon=”” hide_title=”0″ heading_color=”” heading_style=”t3-s7″ title_link=”” category=”464″ tag=”” count=”10″ post_ids=”” offset=”” featured_image=”0″ ignore_sticky_posts=”1″ author_ids=”” disable_duplicate=”0″ time_filter=”” order=”DESC” order_by=”date” _name_1=”” post_type=”” taxonomy=”” _name_2=”” cats-tags-condition=”and” cats-condition=”in” tags-condition=”in” tabs=”” tabs_cat_filter=”” tabs_tax_filter=”” tabs_content_type=”deferred” paginate=”none” pagination-show-label=”0″ pagination-slides-count=”3″ slider-animation-speed=”750″ slider-autoplay=”1″ slider-speed=”3000″ slider-control-dots=”off” slider-control-next-prev=”style-1″ ad-help=”” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″ custom-css-class=”” custom-id=”” override-listing-settings=”0″ listing-settings=”” bs-text-color-scheme=”” css=””]
قبلی
ساختار زمان گذشته کامل در انگلیسی
بعدی
گرامر زمان حال استمراری در انگلیسی

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

متقاضی کدام دوره هستید؟*

مقالات مرتبط :

keyboard_arrow_up