آموزشگاه زبان انگلیسی کجا برم؟
خیلی ها از بچگی آموزشگاه زبان میرن ولی هنوز بلد نیستن درست صحبت کنند. خیلی ها با شور و انگیزه زیادی رفتن و آموزشگاه زبان انگلیسی ثبت نام کردن اما بعد از یکی دو ترم، کلاس رو رها کردند دلیلش هم احتمالا کیفیت پایین آموزشگاه یا اخلاق بد اساتیدش بوده و اونها رو از زبان زده کرده.
خب اینجا میخوایم یادبگیریم اولین خشت یادگیری زبان رو درست بگذاریم تا ساختمان زبانمون یک برج زیبا باشه بعد از یک سال، نه اینکه قبل از اینکه به ساخت طبقه دومش برسه فروبریزه!!
با وجود این همه آموزشگاه زبان انگلیسی خوب در سطح شهر من بهتون حق میدم که بگید انتخاب کلاس زبان خوب سخته.
ببینید من در اینجا فقط از تجربیات خودم صحبت میکنم و ممکنه بعضی جاهای حرفام مخالف نظر خیلی های دیگه باشه، مسیری که رفتم رو اینجا تشریح میکنم.
نکته اول: تعداد افراد کلاس نباید بیش از اندازه باشه
بین ۴ تا ۹ نفر مناسب هست.
شما باید فرصت بکنید که صحبت کنید در کلاس، تا صحبت نکنید راه نمی افتید. اگر در کلاس های ریاضی و ادبیات و فیزیک دبیرستان یا دانشگاه بچه محجوبی بودید و ساکت یه گوشه مینشستید و جزوه های خوبی مینوشتید و تمارین رو به موقع حل میکردید، اینجا باید یه کار دیگه هم بکنید علاوه بر حل تمارین و نوشتن جزوه خوب و اون هم نخود هر آش بودن هست!
هر بحثی که باز شد شما اظهار نظر کنید، شاید شما آقا هستید و مثلا یک بحثی بین خانم ها راه میفته راجع به مد و لباس، و شما حالتون به هم میخوره از دیدن این منظره!(شبیه اتفاقی که وقتی زن ها باهم میرن خرید اونجا پیش میاد!)، شما در این شرایط حتما باید وارد صحبت بشید! یه راهی پبدا کنید من نمیدونم چجوری! اگر چیزی به نظرتون نرسید، سوال بپرسید راجع به داستانی که داشتن تعریف میکردن.
سوال سازی و سوال پرسیدن در زبان انگلیسی یکی از مهم ترین مباحث هست حتما به اندازه کافی تمرین کنید. پس چی شد؟! نخود هرآش باش لطفا خواهشا، ساکت نباش سر کلاس.
پس کلاس زبانی میریم که افرادش بین ۴ تا حداکثر۹ نفر باشه. این از این!
نکته دوم: نگاه کنید ببینید چه جور آدم هایی میان توی اون موسسه ثبت نام میکنند.
مثلا توی بعضی کلاس ها انواع مختلف آدم ها از بیزنسمن ای که چند بار در ماه سفر های تجاری به دیگر کشور ها داره گرفته تا دانشجوی دانشکده خلبانی و مدیر یک خبرگذاری ایرانی که خودش عرب هست و فارسی به زور صحبت میکنه شرکت میکنند!(دوستان خوبی هم شدیم با هم!)
اما مثلا در بعضی موسسه های زبان انگلیسی میبینید که اکثر افراد دانش آموز و دانشجو هستند.
البته افراد فرهیخته هم هستن بین کسانی که ثبت نام میکنند اونجا، اما بهتره بدونید قسمت نوجوان و بزرگسال باهم سر کلاس میرند! مثلا اون کلاسی که من بودم، از پسر۱۳ ساله بود تا آقای ۴۰ ساله!
رنج سنی افراد باید رعایت بشه ،در غیر اینصورت میتونه اذیت کننده باشه برای شما.
نکته سوم (مهم) : آموزشگاه هایی هم هستند که خیلی شهره ی عام نیستن!
یعنی یک سری افراد راضی از کیفیت کار این آموزشگاه رو به همدیگه معرفی میکنند و به این شکل زبان آموزان جدید در آموزشگاه ثبت نام میکنند و آموزشگاه هم هرگز هزینه گزاف تبلیغات خرج نمیکنه و در عوض به حقوق دبیرانش اضافه میکنه تا کیفیت کارش بالاتر بره و در نتیجه رضایت زبان آموزان، و در دوباره معرفی شدن به افراد جدید توسط زبان آموزان راضی!
شما هرگز نامی از این آموزشگاه ها نمیشنوید مگر اینکه یکی از دوستان یا آشنایانتون رفته باشه و بیاد و شمارو خبر کنه که همچین جایی هم هست!
برای یکبار هم که شده اسامی معروف رو کنار بذارید و به روش های درسی جدید در آموزشگاههای دانش بنیان زبان انگلیسی بروید.
نکته چهارم : به مسیر رفت و آمدتون دقت کنید.
اگر مبدا شما منزلتون هست، کلاس زبان به منزل دور نباشه؛ اگر بعد از اداره یا دانشگاه میخواین یک راست برین کلاس، خب این کلاس نباید به اداره یا دانشگاهتون دور باشه. (پس شما میتونید علاوه بر اموزشگاه های نزدیک محل زندگیتون، آموزشگاه های نزدیک محل کار یا تحصیلتون رو هم در دایره انتخابتون قرار بدید)
طولانی بودن مسیر رفت و برگشت یکی از عوامل خیلی مهم و جدی در سرد شدن افراد از ادامه دادن کلاس زبان هستش.
آموزشگاه زبان انگلیسی ارس یکی بهترین لوکیشن ها در غرب تهران و صادقیه شناخته میشود. موقعیت مکانی ایدهآل آموزشگاه ، در قلب صادقیه و کاشانی، با دسترسی آسان از طریق مترو صادقیه ، اتوبوس و تاکسی و همچنین محیطی مدرن،موسسه ارس را به انتخاب اول زبانآموزان تبدیل کرده است.
نکته پنجم : از فلافلی مامان جون فلافل نخورید! (کسب و کار زنجیره ای هرگز به فکر شما نیست به فکر جیب خودش هست.)
در نهایت باید بگم که کلاس زبانی نرید که حالت زنجیره ای داره.(منظور از حالت زنجیره ای این هست که تعدادشعبه هاش در کشور بیش ازده تاست)
تا وقتی تعداد شعبه ها کم هست یا اصلا تک شعبه ای هست آموزشگاه، در بیشتر موارد کیفیت آموزش خوب هست. ولی تعداد شعبه ها که زیاد میشه کیفیت آموزش کاهش پیدا میکنه و اهمیتش کم میشه برای مدیریت مجموعه، و پول و درآمدزایی و گرفتن شاگرد بیشتر و تبلیغاتِ بیشتر اهمیت پیدا میکنه برای آموزشگاه.
کلاس زبانی برید که مدیریت خوبی داره، حواسش به دبیراش هست، دبیران از جون مایه میگذارند و مهمتر از همه، کسانی که در اون موسسه به عنوان زبان آموز ثبت نام میکنند انسان های فرهیخته ای باشند این مورد آخر از همه مهمتر است.
اگر شانس به شما رو نکرده و هیچ کس از دوستانتون نیومده سراغ شما و مژده بهتون بده که یکی از این آموزشگاه های خاص رو پیدا کرده، شما خودتون باید آستین بالا بزنید و جستجو کنید!
خودتون وارد محیط موسسه مورد نظر بشید و با افراد صحبت کنید. سطح افراد رو ببینید و تصمیم بگیرید.
اگر منشی موسسه زبان کاملا شاد و سرحال و خندان هست و با مراجعین با ادب و احترام برخورد میکنه، این یک نشانه بسیار مثبت هست که نشان میده این موسسه ارزش داره داخلش ثبت نام کنید.
این حاصل تجربیات نه اندک من در زمینه شناخت موسسات زبان هستش و هیچ بیس علمی هم نداره!
حتی اگر منشی از ترس صاحب کارش به شما احترام بگذاره عیبی نداره این نشون میده که معلم هم همچین رویه ای رو پیش خواهد گرفت و از ترس صاحب کارش(مدیر مجموعه) هم که شده خوب کارش رو انجام میده، اگر کسی از کارکنان موسسه از مدیریت موسسه حساب نبره اون موسسه به درد لای جرز دیوار میخوره!